COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE L'HORTA ARRAN DE LA SUSPENSIÓ EL PASSAT 24 D'OCTUBRE DE LA FESTA PER LA INDEPENDÈNCIA

Fem arribar aquest comunicat després de la suspensió del concert de SA, Eina, La Gossa Sorda, The Skartats i La Taronja Metàlika el passat dia 24 d'octubre:

1. Demanem disculpes a tota la gent afectada per la suspensió d'aquest concert. Al mateix temps, ens disculpem per haver tardat tant de temps a fer públic aquest comunicat però hem estat buscant llocs per poder fer el concert suspés aquell dia, fet que no ha sigut possible.
2. La nostra intenció era fer el concert abans que acabara l'any en un lloc tancat. Malgrat tots els nostres esforços no hem pogut trobar un lloc adient per les nostres necessitats immediates. Per això, no podrem fer el concert que havia de cloure la 18ena Festa per la Independència durant el que resta de 2008.
3. Demanem a la gent que té comprades les entrades que no les perda ja que aquestes valdran per un futur concert que farem més endavant. Aquest concert serà cap a la primavera del 2009 i intentarem que actuen els mateixos grups que estaven previst tocar el passat dia 24 d'octubre.
4. Per últim, volem demanar comprensió a totes les persones afectades per aquesta suspensió ja que els principals afectats per aquesta suspensió hem sigut l'assemblea de l'Horta.
5. Agraïm a tota la gent que va participar de les activitats realitzades, tot i el mal temps, durant el cap de setmana de la Festa per la Independència

Per qualsevol cosa: horta@maulets.org

El combat maulet continua!!